Ouddorp - Ook de lokale televisie RTV SLOGO (Stichting Lokale Omroep Goeree-Overflakkee) kampt met uitval door de fikse storing bij Red Bee Media. Deze duurt nu al dagen en is (nog) niet opgelost. De vrijwilligers van Slogo balen hiervan, maar zijn afhankelijk van derden en vragen uw geduld. Via provider Ziggo is de lokale omroep op ons eiland nu (nog) niet te ontvangen. Maar ook de kijkers van Ziggo ondervinden problemen. Hopelijk is de storing snel, maar vooral blijvend opgelost. Lees meer >>

Kanaal-wisseling

De luisteraars en kijkers van lokale omroep RTV SLOGO hebben sinds begin maart een kaneelwisseling gehad. Ziggo, de provider die nu problemen heeft, werkt continu aan de verbetering van de dienstverlening. Na het wegvallen van analoge televisie en het afschakelen van FM radio via de kabel in onze regio, werden de uitzendkanalen van de lokale omroepen opnieuw ingedeeld. Er kwamen wijzigingen in de uitzendkanalen Ziggo en Vodafone. En voor een beperkt aantal televisies was het nodig om de kanalen opnieuw te zoeken. De lokale televisie ging van kanaal 36 naar kanaal 43 em de lokale radio van RTV Slogo ging van kanaal 915 naar kanaal 919.

Team enthousiaste vrijwilligers

RTV Slogo is dé lokale omroep van Goeree Overflakkee. Met een team van enthousiaste vrijwilligers wordt er dagelijks radio en tv gemaakt.

Klik HIER om te kijken op de website van RTV SLOGO. U kunt zich hier ook aanmelden als filmer, technisch medewerker, maar ook voor een werkplek op de redactie bijvoorbeeld. Vele handen maken licht werk en sámen maken we fantastische media op Goeree-Overflakkee!

Klik HIER om de filmpjes op het Youtube-kanaal van RTV SLOGO te bekijken.

HIER staat een linkje vanaf www.iGO.nl naar de lokale zenders.