Goeree-Overflakkee - Veel mensen zagen het én genoten ervan! Afgelopen vrijdagavond 10 december werd over het eiland Goeree-Overflakkee voor de 3e keer de Lichtjesparade worden georganiseerd door Stichting Hart van Goeree-Overflakkee en dat gebeurde in samenwerking met Plattelands Jongeren Goeree-Overflakkee. "Net als vorig jaar kon de grote Secret Santa Lichtjes Parade helaas niet in zijn originele vorm doorgaan door corona. Maar gelukkig mochten met toestemming van de gemeente de alternatieve kleine tochten, wel doorgaan!" Bekijk hieronder de foto's en het filmpje van Wilko van Dam. Lees meer >>

Alternatieve kleine tochten

Juist in deze tijd van corona zoekt iedereen een lichtpuntje. En dat komt goed uit want er kwam afgelopen vrijdagavond een hele stoet lichtpuntjes langsrijden door alle dorpen van Goeree-Overflakkee. Hierbij werd extra rekening gehouden met de mensen die het in deze tijd het zwaarste te verduren hebben. De ca. 70 deelnemers reden tussen half 7 en half 9 's avonds de verschillende routes rijden.

Er is toch niets mooiers dan dat eilandbewoners voor elkaar zorgen, elkaar ondersteunen en zo een warme gemeenschap met elkaar zijn. Een ware kerstgedachte!