Sommelsdijk - Op woensdag 8 december en zaterdag 11 december aanstaande is er een bingo bij ouderenvereniging O-G-O in wijkgebouw de Zwaluw in Sommelsdijk. "Je kunt alleen, na het tonen van je QR code of vaccinatiebewijs met legitimatie, met een mondkapje op en met houden van 1,5 meter, meedoen." Lees hieronder meer.

Vervolg

Woensdag 8 december

Woensdag 8 december is er een BINGO VAN DE O-G-O. Om 13.30 uur en de zaal is open om 13.00 uur. In het wijkgebouw de Zwaluw Sperwer 55 te Sommelsdijk. Een kopje koffie/thee is gratis bij binnenkomst. We spelen 9 rondes voor € 3.50. Daarnaast nog 9 gratis prijsjes. En in de pauze is er verkoop van 2 extra rondes voor € 1.00 per ronde. Er is ook nog een verloting. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom. MAAR LET OP ALLEEN MET DE QR CODE MAG U NAAR BINNEN. EN EEN MONDKAPJE OP EN ANDERHALVE METER AFSTAND. A.U.B.

Zaterdag 11 december

Zaterdag 11 december is er een BINGO VAN DE O-G-O. LET OP HET IS OP DE MIDDAG VANWEGE DE SLUITING VAN 17.00 UUR. Om 13.30 uur en de zaal is open om 13.00 uur. In het wijkgebouw de Zwaluw Sperwer 55 te Sommelsdijk. Een kopje koffie/thee is gratis bij binnenkomst. We spelen 11 rondes voor € 6.50 . Daarnaast nog 9 gratis prijsjes. En in de pauze is er verkoop van 2 extra rondes voor € 1.00 per ronde. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom. OOK HIER GELDEN DE REGELS MET DE QR CODE. ZIE BOVEN.