Sommelsdijk - Op zaterdag 27 november is er een Sinterklaasbingo en woensdag 1 december is er een "gewone' bingo bij ouderenvereniging O-G-O, aan de Sperwer te Sommelsdijk. "Je kunt alleen, na het tonen van je QR code of vaccinatiebewijs met legitimatie, met een mondkapje op en met houden van 1,5 meter, meedoen." Lees hieronder meer.

SINTERKLAAS BINGO

Zaterdag 27 november is er een SINTERKLAAS BINGO van de O-G-O. Met leuke presentjes.Om 19.30 uur in het wijkgebouw de Zwaluw Sperwer 55 te Sommelsdijk. De zaal is open om 19.00 uur.De koffie/thee is gratis bij binnenkomst. We spelen 11 rondes voor € 6.50 . Daarnaast nog 9 gratis prijsjes.En in de pauze is er een verkoop van 2 extra rondes voor € 1.00 per ronde.De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom.

MAAR LET OP: ALLEEN MET DE QR CODE MAG U NAAR BINNEN. EN EEN MONDKAPJE OP. EN ANDERHALVE METER AFSTAND A.U.B.

BINGO O-G-O

Woensdag 1 december is er een BINGO VAN DE O-G-O. Om 13.30 uur en de zaal is open om 13.00 uur.In het wijkgebouw de Zwaluw Sperwer 55 te Sommelsdijk. Een kopje koffie/thee is gratis bij binnenkomst.We spelen 9 rondes voor € 3.50. Daarnaast nog 9 gratis prijsjes . En in de pauze is er verkoop van 2 extra rondes voor €1.00 per ronde.Er is ook nog een verloting. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom.

OOK HIER GELDEN DE REGELS MET DE QR CODE. ZIE BOVEN.