17 november 2021, Ouddorp - Vanaf dinsdag 16 november t/m 4 december is 'De Jacht op het Strooigoed' geopend in Ouddorp! "Elk jaar moet Snoepjespiet het strooigoed testen, voordat dit aan de kinderen wordt gegeven. Ze moeten natuurlijk wel heel lekker zijn! Maar wat is er gebeurd? Snoepjespiet is al zijn strooigoed kwijt. Hij heeft echt overal gezocht, maar kon niets vinden....." Lees hieronder meer over 'De Jacht op het Strooigoed' én de kleurwedstrijd voor alle kinderen op 'de kop' van het eiland Goeree-Overflakkee.

Vervolg

Totdat Grapjespiet begon te lachen en hem vertelde dat hij zin had in een Strooigoedjacht en heeft alle snoepjes en kruidnootjes verstopt in Ouddorp Centrum. In de etalages in het hele centrum en Plein 215 ligt het strooigoed verspreid.

School

Op de scholen in Ouddorp (De Westhoek), Goedereede, Havenhoofd en Stellendam zijn deelnameformulieren uitgedeeld om mee te doen aan deze hele leuke speurtocht. Heb je geen formulier ontvangen dan kun je deze ophalen bij Bruna Ouddorp of Hema Ouddorp.

Speuren=verdienen

Heb je alle snoepjes opgespeurd? Dan heb je een lekkere chocoladeletter verdiend. Je mag één keer deelnemen, zodat elk kindje één chocoladeletter op kan halen.

De formulieren kunnen ingeleverd worden bij Hema Ouddorp, Jouw Marktkraam, FF Happy Fashion, Modestudio Le Joujou, Kaashandel Dammers of Crystal Sands.

Met jouw deelname maak je ook nog eens kans op een mooie prijs. Win één van de drie snoeppakketten met een mooie cadeaubon te besteden bij de ondernemers in Ouddorp Centrum.

Maar dat is nog niet alles...

Maar dat is nog niet alles. De ondernemers in Ouddorp Centrum organiseren ook nog een leuke kleurwedstrijd. Niets ontvangen op school? Haal dan je kleurplaat op bij Bruna Ouddorp en lever deze daar ook weer in. Ook met de kleurwedstrijd maak je kans op mooie prijzen.

De Jacht op het Strooigoed en de Kleurwedstrijd wordt georganiseerd door alle ondernemers in Ouddorp Centrum, Plein 215 en Vrienden van de BIZ.