16 november 2021, Ouddorp - Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover! Sinterklaas en zijn Pieten kwamen, onder begeleiding van de KNRM, met de boot aan in de Ouddorpse Haven. "De Pietenband was al vooruit gesneld om Sinterklaas muzikaal te onthalen. En aan de volle kade stonden veel kinderen die niet konden wachten om een glimp van Sinterklaas op te vangen..." Lees hieronder meer en bekijk de foto's.

Vervolg Sinterklaasintocht Ouddorp

Tijdens zijn welkomwoord kondigde Sinterklaas aan dat alle kinderen, groot en klein die avond hun schoen mochten zetten. Dat was nog eens een leuke verrassing. Daarna ging hij op weg naar de Sinterklaas Express. Onderweg gaf hij alle kinderen die hij tegen kwam een high five. Samen met zijn Pieten reed Sinterklaas in de trein naar het centrum van Ouddorp. Gevolgd door de Pietenband op boerenkar achter de tractor.

In het centrum konden alle kinderen gezellig op de foto met Sinterklaas en zijn Pieten en werd er heel veel lekkers uitgedeeld. Ook kon er getekend en geknutseld worden samen met de Pieten. Als klap op de vuurpijl mochten de kinderen ook zelf in de Sinterklaas Express meerijden. Dat was een bijzondere ervaring!