Dirksland/Herkingen - [AFGELAST]

"De paardenvoetjes staan alweer te trappelen, de maan schijnt alweer door de bomen en het stoom van de stoomboot is alweer in zicht." Op 13 november 2021 zullen de pepernoten weer rondgestrooid worden in Herkingen en Dirksland. "De jachthaven van Herkingen zal rond 10:30 uur het toneel zijn voor de Sintintocht in Herkingen. 's Middags rond 13:15 uur zal de Sint vanuit de Victoriahal aan de Philipshoofjesweg in een bijzonder voertuig vertrekken voor de intocht door Dirksland." Lees hieronder meer.

Vervolg

De jachthaven van Herkingen zal op zaterdag 13 november rond 10:30 uur het toneel zijn voor de Sintintocht in Herkingen. De Sint zal daar aankomen met de boot om daarna op het havenplateau te verwelkomd te worden. De Sint en zijn pieten zullen samen met de kinderen er een feestje van maken.

’s Middags rond 13:15 uur zal de Sint vanuit de Victoriahal aan de Philipshoofjesweg in een bijzonder voertuig vertrekken voor de intocht door Dirksland. Dit jaar zal de Sint met zijn pieten een aantal vaste punten bezoeken. Vanuit de Victoriahal zal hij zijn route vervolgen richting zorgcentrum Bestenwaerd, waarna hij een bezoekje brengt bij het ziekenhuis en vanuit daar terug naar de Victoriahal. Daar kunnen de kinderen een meet & greet hebben met Sint en zijn pieten. Ook de kinderen uit Herkingen zijn hierbij welkom.

Gelieve u te houden aan de Coronaregels conform die van de overheid. Alleen hierdoor kan de intocht dit jaar doorgang vinden.