Sommelsdijk – Op vrijdag 12 november 2021, van 19:00-20:00 uur, start Petra Hoek weer met een nieuwe cursus SALSA LADIES STYLING in Sport- en Recreatiecentrum de Staver in Sommelsdijk. Petra: “Deze cursus is speciaal voor alle vrouwen die houden van ‘Latin-muziek’ en die graag, gezellig met vrouwen onder elkaar, sierlijker en zelfverzekerder willen leren dansen. Alles wat je leert kun je eventueel ook toepassen tijdens het Salsa dansen met een partner, waardoor je zult stralen op de dansvloer!” Lees hieronder meer.

SALSA

Petra Hoek: “Én voor degenen die met partner willen dansen starten er op 12 november tevens een cursus ‘Salsa niveau intermediate’ en een cursus ‘Salsa niveau gevorderd’. In deze cursussen wordt er niet alleen Salsa, maar ook Bachata gedanst. Een nieuwe cursus ‘Salsa voor beginners’ staat gepland voor januari en je kunt je hiervoor ook alvast aanmelden.”

Techniek, styling én gezelligheid

“Zowel bij de Salsa als bij de ‘Ladies styling’ is er natuurlijk veel aandacht voor techniek en styling, maar vooral ook voor gezelligheid”, aldus Petra. “Want Salsa is niet alleen bewegen op muziek, maar ook een avondje uit met je partner of vrienden!”

Gratis proefles

Voor een gratis proefles, stuur je een berichtje naar tel. 06 221 68161.

Het lesrooster en meer informatie over de lessen (maar ook over de ‘Streetdance’, ‘Piloxing’ en ‘Zumbalessen’ van Petra Hoek vind je op haar website: www.petrahoek.nl.

Dit is een betaalde advertorial. Ook goed, veel én voordelig gezien worden? Stuur een mailtje voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte naar info@koolemediaservice.nl of bekijk HIER de prijslijst.