Goeree-Overflakkee- "Een lichtpuntje in donkere dagen.... Helaas zijn de feestdagen in de zo gezellige decembermaand niet voor iedereen even mooi en zijn er ook veel mensen die moeite hebben om te genieten rond deze feestdagen. Graag willen wij deze mensen, deze gezinnen laten merken en laten voelen dat wij aan hen denken, zodat ze weer moed hebben om verder te gaan! Hart van Goeree Overflakkee op zoek naar mensen, gezinnen, verenigingen, klassen e.d. die graag een Secret Santa willen worden en in het geheim een verwenpakket willen samenstellen voor een mede-eilandbewoner....". Lees hieronder meer en doe mee.

Vervolg

"Graag willen wij deze mensen, deze gezinnen laten merken en laten voelen dat wij aan hen denken. Want in onze optiek is er niets mooiers dan onze eigen rijkdom te delen met anderen, bij een ander een glimlach op het gezicht te toveren, een warm gevoel in andermans hart te creëren zodat zij weten dat ze er niet alleen voor staan, dat er mensen zijn die aan hen denken, zodat ze weer moed hebben om verder te gaan..."

Secret Santa

Om dit alles te kunnen realiseren is Hart van Goeree Overflakkee op zoek naar mensen, gezinnen, verenigingen, klassen e.d. die graag een Secret Santa willen worden en in het geheim een verwenpakket willen samenstellen voor een mede-eilandbewoner die dit momenteel nodig heeft.

Aanmelden

U kunt zichzelf opgeven om een Secret Santa te willen zijn door naar de site (www.hartvangoereeoverflakkee.nl) te gaan hier kunt u Secret Santa aanklikken en uzelf aanmelden. U geeft aan of u een pakket wilt samenstellen voor: alleenwonende, echtpaar, klein gezin (max 2 kinderen) of groot gezin (meer dan 2 kinderen) U krijgt van ons dan een terugkoppeling met meer informatie. Alleen een financiële donatie doen mag natuurlijk ook.

Opgeven kan tot en met 30 november 2021. Ook kunt u op de webpagina aangeven als u iemand kent die zo'n lichtpuntje wel nodig heeft in de aankomende decembermaand. Dit kan iemand zijn die het financieel zwaar heeft, maar ook iemand die op emotioneel gebied een zwaar jaar heeft gehad en wel een opkikker kan gebruiken.

Ons eiland is groot in veel dingen, laten we dan ook GROOT zijn in het kijken naar onze naasten, het zorgen voor een ander. Met elkaar maken we er een mooie decembermaand van. Doet u mee?

****SAMEN ZIJN WE STERK****