Sommelsdijk - Op zaterdag 2 oktober is er een SUPER-bingo en woensdag 6 oktober 2021 is er een "gewone" bingo bij de ouderenvereniging O-G-O, in het wijkgebouw de Zwaluw Sperwer 55 te Sommelsdijk. Organisatie: "De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom. We hebben de minister gehoord; de 1,5 meter is niet meer van toepassing. Houd nog wel wat afstand alstublieft. Het is niet meer nodig om vooraf te bellen en je op te geven." Lees hieronder meer.

Agenda O-G-O

Zaterdag 2 oktober is er een SUPER-bingo van de O-G-O. Met extra grotere prijzen. Om 19.30 uur in het wijkgebouw de Zwaluw Sperwer 55 te Sommelsdijk. De zaal is open om 19.00 uur. De koffie/thee is gratis bij binnenkomst. We spelen 11 rondes voor € 6.50. Daarnaast nog 9 gratis prijsjes. En in de pauze is het verkoop van twee extra rondes voor € 1.00 per ronde. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom.

Woensdag 6 oktober is er een BINGO VAN DE O-G-O. Om 13.30 uur en de zaal is open om 13.00 uur. In het wijkgebouw de Zwaluw Sperwer 55 te Sommelsdijk. Een kopje koffie/thee is gratis. We spelen 9 rondes voor € 3.50. Daarnaast nog 9 gratis prijsjes. En in de pauze is er de verkoop van 2 extra rondes voor € 1.00 per ronde. Er is ook nog een verloting.

De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom.
We hebben de minister gehoord, de 1.5 meter is niet meer van toepassing. Houd nog wel wat afstand A.U.B.HET IS NIET MEER NODIG OM VOORAF TE BELLEN OM JE OP TE GEVEN.