Middelharnis - Poëzie als Zeewind is er weer op zaterdag 2 oktober 2021. "Het belooft weer een bijzondere middag te worden die mogelijk gemaakt wordt door leden van De Reizende Dichters o.a. Frouke Bienefelt, Mieke Tol en Magda Haan en gastdichters/schrijvers Lydia van Staveren, Lesley Sandford (organisator van het Augusta Peaux festival), Wouter Springer en Anne-Marie Vermaat. Anne-Marie presenteert het boek Foto Poëzie." U bent welkom in de sfeervolle foyer van Het Diekhuus. Lees hieronder meer.

Vervolg

Anne-Marie Vermaat presenteert het boek Foto Poëzie. "De foto’s zijn gemaakt door Anne-Marie Vermaat, die al vele jaren fotografeert in alle delen van de wereld. Mensen, landschappen, en vooral veel dieren. Altijd met vakmanschap en een hoog schoonheidsniveau. De dichtregels zijn geschreven door Kees Kuijper, schrijver, dichter en woordkunstenaar. Soms humoristisch, soms ontroerend."

Dit alles wordt afgewisseld door het muzikale duo Klootwijk & Meijers. "Een Nederlandstalig kleinkunstduo uit Rotterdam. Zij slaan hierin een brug tussen hun eigen disciplines woordkunst en muziek. Ze nemen je mee waar je bij zit of staan stil bij wat doorgaans vervliegt, meanderend tussen een lach en een traan."

U bent allen hartelijk welkom in de sfeervolle foyer van Het Diekhuus, aan het Beneden Zandpad 7 in Middelharnis. De inloop is vanaf 13:30 uur, aanvang 14:00 uur tot 16:15 uur. Uw gastheer is Herman Maas en de toegang is gratis.

Door Magda Haan