Nieuwe-Tonge - "Het is even stil geweest betreffende 'de koffiemiddagen' in Ons Dorpshuis in Nieuwe Tonge, maar de eerste middag was weer gezellig. De eerstvolgende middag, aanstaande dinsdagmiddag 21 september 2021 is iedereen ook weer van harte welkom voor een praatje, een spelletje of een handwerkje, met 'een bakje' koffie." Lees hieronder meer.

Kom om 'een bakje'

“Kom je om een bakje” is bedoeld voor alle leeftijden en geheel vrijblijvend. Iedere twee weken van 13:30 tot 15:30 gewoon even bijkletsen bij een lekker bakkie koffie of thee. Stap gezellig een keertje binnen en neem gerust iemand mee. Er zijn verder geen kosten aan verbonden; je rekent alleen na afloop je eigen consumptie af.

Vervoer

Er zijn mensen die aangeboden hebben om te rijden mocht vervoer naar Ons Dorpshuis een probleem zijn. Neem hiervoor contact op met Petra Riedijk (via tel. 06-11056743).

We hopen dat deze middagen weer volop bezocht gaan worden en dat “effe een bakje doen” een begrip zal gaan worden in ons dorp. Vanuit deze koffiemiddag kunnen weer andere activiteiten ontstaan, zoals een lezing, filmavond etc. Kom gerust met input en ideeën om mensen bij elkaar te brengen. Alle activiteiten worden volgens de richtlijnen van het RIVM uitgevoerd.

Informatie

Plaats: Welkom in Ons Dorpshuis Nieuwe Tonge.

Datum: De eerstvolgende datum is 21 september. Bijeenkomsten zijn om de week.

Tijd: Van 13:30 uur tot 15:30 uur.

Kosten: gratis (consumpties tegen gereduceerd tarief).

Meer informatie via Stichting ZIJN, tel. 0187 483366.