Goedereede - De inwoners van de Pieterstraat in Goedereede, het mooiste en meest gefotografeerde straatje op Goeree-Overflakkee, ruimen voor het 3e jaar op rij de zolders op. "De Pieterstraat is een bijzonder mooi straatje met bijzonder enthousiaste en ondernemende inwoners. De hele straat is bezig met de grote rommelmarkt; zolders worden opgeruimd en schuren worden leeggehaald. Mooie, bruikbare en bijzondere spullen worden tijdens Open Monumentendag, zaterdag 11 september 2021, van 09:00 tot 15:00 uur te koop aangeboden in de Pieterstraat in Goedereede. Lees hieronder meer.

Vervolg

Ook de breiclub van woonzorgcomplex Westvoorne staat met een tafel vol handgemaakte spullen die de bewoners te koop aanbieden voor het goede doel; kinderboerderij De Blije Wei op het terrein van Hernesseroord. Speciaal op deze dag verloten ze een prachtige deken.

Het straatje heeft meer te bieden; van een kop koffie genieten tot kunst bewonderen en kopen. Loop via het Torenslop naar het Torenmuseum waar je na 217 treden kunt genieten van een schitterend uitzicht over Goedereede, het Haringvliet, Grevelingenmeer en de Noordzee.