Middelharnis - "Kunstkijk 2021 gaat door en graag zien we je op 7 augustus!" Dit jaar is stichting Come Together ook één van de deelnemende locaties. "Na een aantal toffe online talkshows in het voorjaar, zijn we blij dat we nu door kunnen pakken met een offline expositie van jonge kunstenaars!” Aldus Ines van der Drift, een van de initiatiefnemers van stichting Come Together. Lees hieronder meer.

-7 augustus in Oude-Tonge-

Op 7 augustus zijn er op de locatie van stichting Come Together exposities van twee jonge kunstenaars te bewonderen. De locatie bevindt zich in het pand van FrameWave aan de Boezemweg 16 te Oude-Tonge. De jonge kunstenaars zijn Cheyenne van Alpen en Anika de Werk. Naast het tonen van hun bestaande werk, zullen zij ter plekke ook actief zijn. Cheyenne zal sneakers pimpen en Anika t-shirts. Publiek kan zich hiervoor aanmelden via de Social Media kanalen Facebook en Instagram, beiden te vinden onder de naam “Come Together GO”. Omdat er niet teveel mensen tegelijk op locatie mogen zijn in verband met de corona maatregelen, wordt hier een winactie van gemaakt. Je kunt je hiervoor binnenkort aanmelden via de Social Media kanalen en vervolgens zal er een loting plaatsvinden. Wees er dus snel bij, want vol is vol!

De beeldende kunst exposities van deze twee dames zal worden omlijst door een muzikale bijdrage van Marilène Stolk en Devine Decadent aka Rosita. Omdat live optredens op dit moment niet uitgevoerd mogen worden, zullen zij een aantal nummers filmen welke vervolgens op een beeldscherm herhaaldelijk vertoond zullen worden tijdens de expositie en in het gehele pand te horen zijn. Zo kan stichting Come Together ook de jonge Flakkeese muzikanten een podium bieden!

Nieuwsgierig naar de prachtige kunstwerken van Cheyenne en Anika? Dan zien we je op 7 augustus bij stichting Come Together!