14 juli 2021, Ouddorp - Afgelopen 13 juli heeft Sanne de Geus haar carriére bij Muziekgebouw Goeree-Overflakkee afgesloten met een concert in de Doopsgezinde Kerk in Ouddorp. "Sanne begon als 6-jarig meisje blokfluitles te volgen bij Elly Bakker, docent bij Muziekschool Goeree Overflakkee...." Lees hieronder meer.

Vervolg

"Sanne begon als 6-jarig meisje blokfluitles te volgen bij Elly Bakker, docent bij Muziekschool Goeree Overflakkee. Het instrument liet haar niet meer los en 12 jaar later bespeelt ze alle blokfluiten van zeer klein tot zeer groot (sopranino t/m contrabas blokfluit). Sanne maakt een zeer bijzonder levensjaar mee: in 2021, het jaar van Covid-19, legt ze in ruim 2 maanden tijd maar liefst 3 afsluitende examens af: examen VWO, D-examen muziek en rijexamen. De allerlaatste proeve van bekwaamheid bij een D-examen is in de vorm van een concert."

Op het programma stonden werken uit verschillende stijlperioden:

  • Castello: Sonate in d
  • Ph. Telemann: sonate in c-klein
  • Sammartini: concert in F-groot
  • M. Linde: jazzy tune
  • Joplin: the entertainer

"De akoustiek in de Doopsgezinde kerk is prachtig. Verder heeft Sanne in de persoon van Piet Westhoeve een prima begeleider op piano en orgel. Ook verleenden Louise van der Bok, Marit van der Spek en Anneleen van der Welle medewerking aan het concert."