7 juni 2021, Sommelsdijk - Ouderenvereniging O-G-O, die actief is in gebouw De Zwaluw aan de Sperwer in Sommelsdijk, gaat weer vanaf 12 juni weer starten met haar gebruikelijke bingo's voor ouderen. Uiteraard met nog wat aanpassingen: "Alle kaartjes worden tegelijk verkocht vanwege het heen en weer geloop. Dat vinden we veiliger. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom! We kunnen helaas nog niet zoveel mensen kwijt, zoals we graag zouden willen." Lees hieronder meer.

BINGO VAN DE O-G-O

Ouderenvereniging O-G-O: "Zaterdag 12 juni gaan we weer bingo draaien. In de Sperwer 55 te Sommelsdijk. MAAR LET OP WE BEGINNEN OM 18:45. DE ZAAL IS OPEN OM 18.30 EN WE MOETEN OM 22:00 WEG ZIJN. De koffie/thee is gratis bij binnenkomst. We spelen 11 rondes voor €6.50. Daarnaast nog 9 extra prijsjes. We hebben nog 2 extra rondes voor €1.00 per ronde.

Alle kaartjes worden tegelijk verkocht vanwege het heen en weer geloop. Dat is veiliger. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom. Daar wij ons nog steeds aan het advies van de RIVM moeten houden, vragen wij u van te voren aan te geven met hoeveel personen u komt. Wij moeten ons aan de 1,5 meter houden en kunnen niet zoveel mensen kwijt zoals we graag zouden willen.

Voor het opgeven van de bingo kunt u bellen naar RIEK JORDAAN tel: 0650285629."