Herkingen - Ontdek Herkingen met de nieuwste puzzeltocht van het Streekmuseum GO. Het Streekmuseum heeft voor u de deur naar Herkingen alvast op "un harretje" (kiertje) gezet. Doet u de deur open en kom alles te weten van het dorp en de bewoners (zogeheten 'panharingen'). "Het Streekmuseum GO vertelt eilandverhalen, ook in Coronatijd." Lees hieronder verder.

Vervolg

Ontmoet Jan Deugt en Anthonie de Vlieger. Heb lol met de “dronken” vogelspotter. Doe de Paardegat & Tuinstraat Bingo en los het trekdierraadsel op. Van weervisserij tot landbouwmechanisatie, de puzzeltocht door Herkingen is vol vragen en puzzels over het dorp en het eiland voor zowel dorps- en eilandbewoners als mensen van de overkant. U hoeft niet uit Herkingen te komen om van deze puzzeltocht te genieten.

Voor wie?

De wandelpuzzeltocht is voor zowel de dorps- als eilandbewoners en mensen van de overkant. De puzzeltocht is niet alleen informatief maar ook fun en bewegen! U kunt de twee etappes overigens op verschillende dagen lopen. De adviesleeftijd is vanaf 10 jaar.

Waar verkrijgbaar?

Het mooi vormgegeven boekje is in de museumwinkel en via de webshop van het Streekmuseum Goeree-Overflakkee verkrijgbaar voor slechts EUR 5,50. Daar zijn ook de andere puzzeltochten van het Streekmuseum GO te vinden: de wandelpuzzeltochten Oude-Tonge, Nieuwe-Tonge, Stad aan ’t Haringvliet, Sommelsdijk en Middelharnis. Eveneens twee autopuzzeltochten die je de onbekende plekjes van Goeree-Overflakkee laten zien. De webshop is te vinden via streekmuseum.nl/winkel.