OUDDORP – Dansers en danseressen opgelet! Vanaf vrijdag 2 april 2021 zal Gwendolyn met haar dansschool zes weken lang danslessen voor kinderen vanaf vijf jaar verzorgen bij Strandtheater Houten Kaap in Ouddorp. "Wanneer de lessen nog niet binnen gegeven mogen worden vanwege de geldende Coronamaatregelen zullen de lessen buiten op het plein van Ouddorp Duin plaatsvinden." Lees hieronder verder.

Vervolg

Dans is leuk, gezond en altijd 'in'! Dansrages volgen elkaar snel op en zijn niet meer weg te denken van het schoolplein. Tijdens de danscursus in de Houten Kaap probeer je de nieuwste dansmoves uit en leer je in 6 weken een echte danschoreografie. Dansdocente Gwendolyn, van dansschool Gwendolyn Dance & Entertainment, laat je in deze lessen Mixed Dance kennismaken met allerlei verschillende dansstijlen. Mis deze cursus niet!

Elke vrijdag (m.u.v. 7 & 14 mei) is er van 16.30 tot 17.25 uur 'Mixed dance' voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 9 jaar. Van 17.30 tot 18.25 uur zijn er danslessen voor de leeftijd 9 tot 12 jaar en van 18.30 tot 19.25 uur is er een les voor 12+. De cursus gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen. De kosten voor deelname aan deze 6-weekse danscursus bedragen €50,00. Aanmelden kan via houtenkaap.nl.