Ouddorp - Muzikale Hartewensen is een Christelijk verzoekplatenprogramma op RTV SLOGO, de lokale omroep van Goeree-Overflakkee. "We zenden elke woensdagavond van 19:00 - 21:00 uur een verzoekplatenprogramma uit op de lokale radio en elke zondagavond van 20:00 - 22:00 uur het nonstop-programma 'Muzikale Hartewensen op zondag', op RTV SLOGO (Stichting Lokale Omroep Goeree-Overflakkee).

Geestelijke muziek

“Muzikale Hartewensen” zend geestelijke muziek uit. En altijd hoop je dat er liederen of psalmen gedraaid worden die je raken. Dan is het goed dat je zelf kan bepalen welk lied of psalm er uit je radio komt. Dan is het goed dat er vrijwilligers zijn die dit mogelijk maken. Die de muziek via de radio uitzenden maar de keus overlaten aan de luisteraars. En de luisteraars de mogelijkheid te bieden om felicitaties, groeten, beterschapswensen enz. door te geven aan anderen. In het programma “Muzikale Hartewensen” van RTV Slogo wordt alleen geestelijke muziek gedraaid.

Tijdens de uitzendingen wordt ook een meditatieve onderbreking ingepast waarin de boodschap van het evangelie op een begrijpelijke wijze wordt doorgegeven. In het programma “Muzikale Hartewensen” wordt deze meditatie verzorgd door een dominee of andere vertegenwoordiger van één van de kerken op Goeree-Overflakkee

U kunt een lied aanvragen voor de uitzending op Woensdagavond door te bellen, smsen of een Whats app te sturen via 06-83436655 of mailen naar muzikalehartewensen@gmail.com maak er samen met de medewerkers een mooie uitzending van want we doen het voor u maar ook met u.

"Namens de medewerkers en luisteraars bedankt voor uw inbreng en meeleven!"