Oude-Tonge - Zin in een corona proof uitje tijdens de lockdown? Behoefte aan buiten bewegen? Genieten van ons mooie eiland? Loop dan de nieuwste puzzeltocht van het Streekmuseum Goeree-Overflakkee in Sommelsdijk. "Omdat de puzzeltocht hard werken is voor lichaam en geest heeft hij als thema de "Kaoigast-tocht" gekregen. En de puzzeltocht is er echt niet alleen voor de inwoners van Oude-Tonge....!" Lees hieronder meer.

Voor wie?

De wandelpuzzeltocht is voor zowel de inwoners van Oude-Tonge als de rest van het eiland en mensen van de overkant. De puzzeltocht is een wandeling vol dorps- en eilandwetenswaardigheden en een beetje algemene kennis. En natuurlijk met her en der een flinke knipoog om de coronamaatregelen wat te verzachten. Kortom: informatief, fun en bewegen! U kunt de twee etappes overigens op verschillende dagen lopen. De adviesleeftijd is vanaf tien jaar.

Waar verkrijgbaar?

Het mooi vormgegeven puzzelboekje met maar liefst 43 pagina’s is via de webshop van het Streekmuseum Goeree-Overflakkee verkrijgbaar voor slechts EUR 5,50. Daar zijn ook de andere puzzeltochten van het Streekmuseum GO te vinden: de wandelpuzzeltochten Middelharnis en Sommelsdijk en de autopuzzeltochten Oost en West. De webshop is te vinden via streekmuseum.nl/winkel.

Het Streekmuseum GO vertelt eilandverhalen, (juist) ook nu! Met uw aankoop steunt u het Streekmuseum in deze corona tijd.