Ouddorp - Het christelijke verzoekplatenprogramma 'U zij de Glorie' dat u via de lokale omroep Stichting RTV Slogo kunt horen, heeft voor de Kerstdagen van 2020 een speciale aflevering van het programma opgenomen. "Vrijdag Eerste Kerstdag kunt u tussen 14:00 uur en 16:00 uur, twee uren lang luisteren naar een speciale Kerstuitzending. De uitzending wordt herhaald op maandag 28 december vanaf 19:00 uur." Lees hieronder meer.

Vervolg

In het programma hoort u de liederen en gezangen die bij kerst horen, is er een meditatie, worden er gedichten gelezen en is er een kerstverhaal. Het is tijdens deze uitzendingen niet mogelijk om verzoekplaten aan te vragen.

Voor de eerstvolgende reguliere uitzending van het programma ‘U zij de Glorie’, op maandag 4 januari 2021, kunt u uw verzoeken weer inleveren in de bus bij de balie in de Vliedberg te Ouddorp, Westvoorn te Goedereede en het Spectrum te Stellendam. Bellen naar (0187) 68 26 30 is natuurlijk ook mogelijk tijdens de reguliere uitzendingen, hiernaast kunt u ook mailen naar uzijdeglorie@rtvslogo.nl of een verzoek indienen via de webstek van RTV Slogo.

RTV Slogo zendt 24 uur per dag uit via de etherfrequenties FM 105.6 (west) & 105.9 (oost) en op de analoge kabel 105.9 MHz. De uitzendingen zijn ook te volgen via de livestream op de website: www.rtvslogo.nl