Sommelsdijk - De jonge Flakkeese musicus Ard van der Linden (20) heeft enkele weken geleden zijn muzikale debuut album: ‘Opus 1 gepresenteerd! daarop volgend is zijn album nu ook verkrijgbaar op Goeree-Overflakkee! Voor velen is Ard geen onbekende meer, door zijn improvisatie-kunsten achter het orgel en de piano. "Literatuurspel is helaas geen optie meer voor hem in verband met zijn progressieve oogziekte. Daarom heeft hij zich geheel op improviseren toegelegd, wat hem erg veel energie geeft. Zo heeft ieder nadeel weer zijn voordeel." Lees hieronder meer.

Vervolg

Presentatie: ‘Opus 1

In november presenteerde Ard door middel van 2 livestream concerten zijn album: ’Opus 1. Vanzelf stonden beide concerten in het teken van de presentatie van Ard’s debuutalbum, de eerste officiële geluidsdrager waarop de kunsten van Ard zijn vastgelegd en die daarom toepasselijk de titel kreeg ‘Opus 1’ – eerste werk! ‘De kunsten van Ard’, dan hebben we meteen ook de titel te pakken van het muzikale platform, het muziekbedrijf :‘The Art of Ard’ – het Engels voor ‘de kunsten van Ard’.

Kerstconcert

Voor veel mensen wordt het een andere kerst dan andere jaren. Waar we voorheen misschien naar een mooi kerstconcert gingen is dat nu niet mogelijk. Om de mensen een hart onder de riem te steken geeft Ard op vrijdag 18 december 2020 weer een livestream concert dat geheel in het teken staat van advent/kerst! Het concert is live vanuit de Nieuwe Kerk te Zierikzee te volgen via YouTube/Facebook kanalen van The Art of Ard, start 20:00 uur. Kijkt u mee?

Opus 1 nú ook verkrijgbaar bij boekhandel Van der Boom

Maar er is nog meer nieuws! Ard’s ‘Opus 1 is nu ook te koop op Goeree-Overflakkee. Op de Cd word u meegenomen in de wereld van het improviseren, met de warme orgelklanken uit Brielle en met de pianogeluiden van de 4 seizoenen is er voor ieder wat moois! De Cd te koop bij Boekhandel van der Boom te Sommelsdijk, Voorstraat 41. "U kunt veilig de winkel in of bellen naar 0187-482614 om hem te kopen/bestellen. Natuurlijk kunt ook Opus 1 bestellen via de site van Ard zelf: theartofard.nl.