Ouddorp -De activiteitencommissie van Hervormd Ouddorp zit niet stil. "Allereerst beginnen we met de Kerstpost-actie. Want zeker in deze tijd is het leuk een kaartje te sturen naar iedereen, om te laten weten dat er aan je gedacht wordt. Kaartjes voor Ouddorp, Goedereede (Havenhoofd), Stellendam, Melissant en Dirksland bezorgen wij graag zeer professioneel. Ook hebben we de verse Oliebollen-actie en een gezellige Wandelpuzzeltocht op de agenda staan. Alles Coronaproof; dus laat u verwennen en doe mee!" Lees hieronder meer.

Kerstpost-actie

Activiteitencommissie: "Kaartjes voor Ouddorp, Goedereede (Havenhoofd), Stellendam, Melissant en Dirksland bezorgen wij graag zeer professioneel. Het versturen van een kaartje voor deze dorpen kost slechts 60 eurocent. Dat is 26 cent goedkoper dan PostNL.

Kaartjes kunnen ingeleverd worden op dinsdag 15 december van 18.30 tot 19.30 en woensdag 16 december van 10.30 tot 12.00uur en 18.30 tot 19.30uur in de Morgenster (zaaltje Dorpskerk, ingang tegenover Bruna). Liever niet van huis? Dan halen we de post bij u op! Voor informatie bel 06-23464879.

Op genoemde dagen verkopen we ook nog kerststukjes en vogeltaarten. Daarnaast verkopen we deze maand ook weer heerlijk decemberlekkers. Te denken aan heerlijke erwtensoep en bruine bonensoep. Vakkundig gekookt door onze vrijwilligers. Ook verkopen we een heerlijk kaasplankje en nootjes van Kaashandel Dammers, wijn van Goedereede wijnen en feeststollen en kransen van Bakker Akershoek. Uiteraard weer heel fijn dat de ondernemers voor ons klaar staan. Bestellen kan t/m 16 december. Ophalen kan 19 december in de Morgenster van 9.30-12.00uur. We verkopen dan ook nog leuke kerststukjes en vogeltaarten.

Maar dat is nog niet alles! We hebben ook een leuke verlotingsactie. Zo verloten we een mooi boodschappenpakket, een warme chocomel pakket en een lekkere taart. En wie weet komen er nog meer prijzen bij. Ze kosten 1 euro per lot en 6 voor 5 euro. Meedoen kan t/m 19 december.

Wandelpuzzeltocht

De laatste weken van december kunnen we ook nog sportief zijn. We hebben een leuke wandelpuzzeltocht gemaakt door Ouddorp. Zeker ook leuk voor de kinderen! En er zijn prijzen te winnen. Jouw Marktkraam Ouddorp, Bruna en van der Bok Warenhuis stellen een cadeaubon beschikbaar voor de gelukkige winnaars. Bestellen en inleveren kan t/m 31 december.

Oliebollenactie

"We hebben nóg een actie: We gaan weer oliebollen bakken! Onze inmiddels beroemde oliebollen zijn te koop op 31 december 2020 van 08:00-11:30 uur. Bestellen is vooraf niet noodzakelijk, maar wel handig als je zeker wilt zijn van de lekkerste bollen. Op=op! Bestellen kan via de bestelsite: decemberactiehgo maar bestellen kan ook via de mail of telefonisch: 06-23464879. De bollen zijn natuurlijk weer te bezorgen in Ouddorp voor 1 euro bezorgkosten. De oliebollen kosten €0,70 per stuk en 6 voor €4,00.

Bestellen-bezorgen

Uiteraard hebben we weer een bestelsite gemaakt: decemberactiehgo, maar bestellen kan ook via de mail of telefonisch: 06-23464879. Alle lekkernijen zijn natuurlijk ook weer te bezorgen in Ouddorp, voor 1 euro bezorgkosten.