Goeree-Overflakkee - Onder het motto van de redactie van Koole Media Service "Samen maken we Goeree-Overflakkee!", bieden zij u het hele jaar door, de mogelijkheid om uw actie of activiteit gratis, op ons prachtige eiland Goeree-Overflakkee, onder de aandacht te brengen. Inmiddels worden er steeds meer Coronaproof-activiteiten en acties georganiseerd, die dus in aangepaste vorm, soms online, toch kunnen doorgaan. Onder de aandacht brengen kan door publicatie in de VVV-agenda op de lokale (live) televisie van RTV Slogo en op iGO.nl. Lees hieronder meer en mail de redactie een (gratis) stukje tekst en (eigen) foto.

Agenda

Informatie-, nieuws- en verzamelwebsite iGOnl heeft een gezamenlijke Agenda met de VVV op Goeree-Overflakkee, dus niemand hoeft uw activiteit of evenement te missen! Indien u uw activiteiten minimaal twee weken voor aanvang bij de redactie meldt, zullen deze gegevens worden opgenomen in de gezamenlijke VVV-evenementenkalender. Lees hieronder verder hoe je een artikel aanlevert en mail de redactie.

Gratis uw activiteit in beeld

Nu een gratis mogelijkheid om potentiële bezoekers, geïnteresseerden van uw activiteit, te informeren én "gebruik te maken van de circa 8.000-20.000 bezoekers per dag van deze website en alle kijkers van de lokale televisie van RTV Slogo. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw evenement extra exposure te geven d.m.v. de andere (wel betaalde) opties in onze media. Neem contact op voor de vele extra mogelijkheden (advertorials/banners ed)!

Hoe artikel aanleveren?

U kunt uw evenementen opgeven via info@koolemediaservice.nl of info@iGO.nl. Schrijf uw bericht als tekst in de mail of dmv een bijlage in Word en doe er liefst een foto (zo groot mogelijk en horizontaal genomen) bij. Het aanleveren van evenementen voor in de eilandelijke agenda kan het hele jaar door: "Samen maken we Goeree-Overflakkee!"