Middelharnis - Inmiddels zoekt iedereen op Goeree-Overflakkee mee naar Sinterklaas. Zelfs de politie en de boa’s zijn ingeschakeld (zie deze video)! Donderdagmiddag 19 november 2020 kreeg de burgemeester een nieuwe tip binnen. Zou Sinterklaas nu echt gevonden zijn? Bekijk de video hieronder!

Wat eerder gebeurde....

Burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman vroeg vorige week aan de Flakkeese kinderen om mee te zoeken naar de Sint. Ze probeerde hem te bellen maar hij nam zijn telefoon niet op. De burgemeester was erg ongerust en vroeg of alle kinderen op ons eiland naar Sinterklaas uit wilden kijken. Ze kreeg hulp van Fleur en Lotte, maar Sinterklaas is nog niet gevonden. In een tweede filmpje vertelt de burgemeester jullie hoe de zoektocht er nu voor staat en ze vraagt de hulp van nog meer mensen. Bekijk snel de video hieronder!

Afgelopen zaterdag kwam Sinterklaas in Nederland aan! Onze burgemeester belde hem op om hem te vragen wanneer we hem op Goeree-Overflakkee mogen verwelkomen (filmpje hier). Sinterklaas is in Zwalk (nationale intocht) aangekomen en zou daarna doorkomen naar Goeree-Overflakkee, maar sinds zijn intocht in Zwalk heeft onze burgemeester niets meer van hem gehoord. De burgemeester van gemeente Goeree-Overflakkee schakelde de hulp in van de kinderen, maar ook van politie en BOA's op ons eiland.

Bekijk hieronder de nieuwste video: