16 oktober 2020, Sommelsdijk - Vanwege het coronavirus kon de jaarvergadering van het Streekmuseum Goeree-Overflakkee dit voorjaar geen doorgang vinden. "Hoewel het virus nog altijd onder ons is, is het belangrijk dat de jaarstukken door de ledenvergadering goedgekeurd worden. Om die reden heeft het bestuur van het Streekmuseum besloten een nieuwe vergadering uit te schrijven. Graag nodigen wij leden uit voor de uitgestelde jaarvergadering op 21 oktober..." Lees hieronder verder.

Vervolg

"Graag nodigen wij leden uit voor de uitgestelde jaarvergadering op 21 oktober 2020 om 19:30 uur in de Exoduskerk, Dorpsweg 97a in Sommelsdijk. Gezien de geldende maatregelen mogen er maximaal 30 personen bij de vergadering aanwezig zijn. Indien u de vergadering wilt bijwonen, verzoeken wij u vriendelijk uzelf per e-mail aan te melden: administratie@streekmuseum.nl.
Ook indien u niet bij de vergadering aanwezig kunt of wilt zijn, willen wij u gelegenheid geven om uw vragen te stellen via bovengenoemd mailadres. Het jaarverslag is te vinden op de website van het museum.
In verband met de coronamaatregelen is er dit jaar geen spreker.
Nog geen lid van het museum? De contributie bedraagt slechts €20,00 voor particulieren en €50,00 voor bedrijven per jaar. Hiermee steunt u het oudste museum van Goeree-Overflakkee en helpt u mee eilandverhalen te vertellen en door te vertellen."

Tekst Streekmuseum Goeree-Overflakkee