24 september 2020, Oude-Tonge - De herfst doet zijn intrede en Fanfareorkest Vooruit heeft dit jaar nog nauwelijks van zich kunnen laten horen. "Om de vereniging in deze moeilijke tijden financieel te ondersteunen kunt u zaterdag 3 oktober tulpenbollen kopen." U kunt verenigingen ook steunen via de Rabobank Club Support actie. Lees hieronder verder.

Vervolg

"Ondanks de beperkende maatregelen hebben de leden onderling wel contact gehouden o.a. door zoom-meetings te organiseren waarin druk werd ge-kahoot! Diverse leden stelden een quiz samen met muzikale vragen aangevuld met hilarische wetenswaardigheden over de quizmaster.

Gelukkig kan er op dit moment weer volop gerepeteerd worden: de oefenruimte is groot genoeg om de regels in acht te nemen. Stukken worden ingestudeerd en we hopen deze in november ten gehore te kunnen brengen. Informatie volgt binnenkort."

Stoofplein en Arendsstraat

Om de vereniging in deze moeilijke tijden financieel te ondersteunen kunt u tulpenbollen kopen
en wel op zaterdag 3 oktober 2020. De verkoop vindt plaats op de hoek van het Stoofplein en de Arendsstraat en start om 09 uur ’s-morgens. De verkoopkraam zal bemand zijn tot 17 uur maar let op: OP=OP. De (paarse en/of witte) bollen kosten € 5,- per ca 70 stuks.

Bollen kunnen vooraf besteld worden via fanfareorkestvooruit@gmail.com. De opbrengst van de actie is bestemd voor het instrumentenfonds van Fanfareorkest Vooruit.

U kunt Fanfareorkest Vooruit ook steunen middels de Rabobank Club Support actie.