Sommelsdijk - Petra Hoek gaat vanaf september 2020, in recreatiecentrum de Staver in Sommelsdijk, weer starten met nieuwe Salsadans-cursussen. Petra: "Een leuk (tijdelijk) alternatief voor vrouwen zonder vaste danspartner is dan een cursus Salsa ladies styling. Salsa solo voor vrouwen is bedoeld voor vrouwen die mooier en zelfverzekerder willen leren dansen. Zowel bij de Salsa- als bij de Ladies styling is er natuurlijk veel aandacht voor techniek en styling, maar zeker ook voor gezelligheid!". Er zijn gratis proeflessen op 4 en 5 september 2020. Lees hieronder meer.

Vervolg

Goed voor je brein

Petra Hoek is gespecialiseerd in zowel dans- als dansfitness-stijlen: "Ga lekker bewegen en maak je minimaal één keer per week even los uit de dagelijkse sleur van school, werk of andere verplichtingen. Het is goed voor je lichaam, geest én kan heel gezellig zijn!"

Dansen zonder partner

Hoek: "Het komt nogal eens voor dat vrouwen die graag Salsa willen dansen geen vaste danspartner hebben. Vóór corona waren er altijd wel mannen die bereid waren bij meerdere lessen per week mee te doen, zodat het mannentekort in een les op die manier opgelost kon worden. Nu is de situatie toch wat anders. Een leuk (tijdelijk) alternatief voor vrouwen zonder vaste danspartner is dan de cursus Salsa Ladies styling. Salsa solo is bedoeld voor vrouwen die mooier en zelfverzekerder willen leren dansen."

Zelfverzekerd en mooi

"In de cursus Salsa Ladies styling leren dames werken aan hun houding, sierlijker bewegen, muzikaliteit en uitstraling. Allemaal dingen die je als (de coronaperiode weer voorbij is en) er weer met wisselende partners gedanst mag worden, ook kunt toepassen tijdens het dansen op de vele Salsaparty’s die ongetwijfeld weer zullen komen!"

Gratis proefles

Er zijn gratis proeflessen op 4 en 5 september 2020. Petra: "Wil je meedoen? Stuur dan even een berichtje naar 06-22168161."

Lesrooster/meer informatie
Het lesrooster en meer informatie vind je op www.petrahoek.nl.