Ouddorp - Donderdagavond 6 augustus 2020 om 19:30 uur wordt er, met inachtneming van de RIVM regels, een muziekavond met thema 'U zij de Glorie', gehouden in de Dorpskerk aan de Weststraat 2 in Ouddorp. "Op het Van Vulpen orgel hoopt Wim Visser uit Nieuwe Tonge te spelen. Er wordt een programmablad met daarin de uit te voeren stukken ter beschikking gesteld. U bent van harte welkom."Lees hieronder meer.

Vervolg

De collecteopbrengst is bestemd voor de GZB. De volgende muziek- en zangavond is gepland op donderdag 20 augustus a.s, waarin Kees Villerius uit Sommelsdijk ons hoopt te begeleiden.

In de zomermaanden is de Dorpskerk op zaterdag van 10:30 uur tot 12:30 uur open. Om 11:00 uur wordt er een matineeconcert gegeven door een predikant. Op 8 augustus a.s. wordt dr. T. E. van Spanje uit Epe verwacht. Dr. Van Spanje is verbonden geweest aan de St. Paul’s United Theological College in Limuru nabij Nairobi in Kenia. Zijn vrouw zet zich in met het ondersteunen van de studenten aan deze universiteit en heeft daartoe een steunstichting Serving St. Paul’s opgericht. Materialen ten behoeve van deze stichting zullen tijdens zijn concert te koop worden aangeboden. Zie: https://www.serving-stpauls.nl.
Op 15 augustus 2020 hoopt ds. J. Boom uit ’s-Gravenmoer zijn matineeconcert uitvoeren.

HERVORMDE GEMEENTE OUDDORP
Dorpskerk, Weststraat 2
3253 AR Ouddorp