Middelharnis - De activiteitencommissie van Stichting ZIJN houdt op woensdagmiddag 12 en 19 augustus 2020 een bingo voor jong en oud(er) in het Wijkcentrum aan de Doetinchemsestraat in Middelharnis. "We hopen er een leuke gezellige middag met u te hebben. Er zijn ook weer mooie prijzen te winnen. Om ons aan het advies van het RIVM te houden vragen wij u van tevoren door te geven of u alleen komt of hoeveel personen uit hetzelfde gezin komen. Omdat er minder personen door de 1,5 meter afstand in de zaal kunnen plaatsnemen, kunt u zich voor één middag opgeven." Lees hieronder verder.

Vervolg

Activiteitencommissie ZIJN: "Om 12:30 uur gaan de deuren open voor de bezoekers, de eerste ronde begint om 13:30 uur. Een kopje koffie of thee wordt u gratis aangeboden. VOL=VOL

De 9 ronden-Bingo kosten u €5,00, inclusief de koffieronden. En wegens succes, ook weer een vluggertje voor €1,00. Er loopt een verloting tussendoor met 6 loten voor €2,50. U kiest natuurlijk zelf waaraan u allemaal meedoet.

Wij wensen u alvast heel veel plezier. Het Wijkcentrum is rolstoeltoegankelijk. Opgeven voor deelname via e-mail: m.kieviet@zijngo.nl of tel.nr. (0187-)483366 (keuze 6).