Ouddorp - Donderdag 23 juli 2020 te 19:30 uur wordt er, met inachtneming van de RIVM regels, een muziekavond 'U zij de Glorie' gehouden in de Dorpskerk aan de Weststraat 2. "Jan Bezuijen speelt dan op het Van Vulpen orgel. Bezuijen hoopt samen met de uit Dirksland afkomstige Marjet van ’t Geloof (blokfluit) en Bart van ’t Geloof (cello) enige sonates en koralen van verschillende klassieke componisten ten gehore brengen." Lees hieronder meer.

23 juli 2020-Ouddorp

Op het orgel zal onder andere “Mein Gott das Herze bring ich dir” van Krebs en van Bach gespeeld worden, samen met de cello “Wachet auf, ruft uns die Stimme”. Op de klavecimbel zal Jan Bezuijen de Arietta, Thema met 9 variaties van Pachelbel spelen. Marjet van ’t Geloof hoopt een solo met de blokfluit te verzorgen. Er wordt een programmablad met daarin de uit te voeren stukken ter beschikking gesteld. U bent van harte welkom. De collecteopbrengst is bestemd voor de GZB."

6 augustus 2020-Ouddorp

De volgende muziek- en zangavond is gepland op donderdag 6 augustus. "Op deze avond hoopt Wim Visser uit Nieuwe Tonge ons te begeleiden."

Zomer
In de zomermaanden is de Dorpskerk op zaterdag van 10:30 uur tot 12:30 uur open. Om 11:00 uur wordt er een matineeconcert gegeven door een predikant. Op 25 juli a.s. wordt ds. L.W. den Boer uit Sliedrecht, samen met zijn zoon Thomas, die trompet speelt, verwacht en op 1 augustus ds. E. Agterhuis uit Heinenoord samen met zijn echtgenote, die viool speelt. -Klik hier voor meer informatie.

HERVORMDE GEMEENTE OUDDORP
Dorpskerk, Weststraat 2
3253 AR Ouddorp