Regio - Het Groot Zeeuws Jongerenkoor o.l.v. Peter Wildeman start in september met een Kerstproject. "Afgelopen week heeft het koor weer voor het eerst opgetreden in de koorkerk van Middelburg voor een speciaal facebook/Youtube concert dat wordt uitgezonden op zaterdag 1 augustus.

Vervolg

Het speciale facebook/Youtube concert wordt uitgezonden op zaterdag 1 augustus, aanvang 19:30 op het facebook-account van Duo 4 handen, of via de website: www.4handen.nl.

"Het koor zong volgend de richtlijnen van de RIVM op 1 ½ meter afstand, en het klonk geweldig. Vanaf heden kunnen jongeren vanaf 14 jaar zich weer opgeven via de website van www.peterwildeman.nl. Het nieuwe kerstproject wordt een uniek gebeuren. Het koor zingt een kerstcantate: ‘Het Licht is geboren’. Het stuk is gearrangeerd door Wildeman, en bevat een scala aan imposante kerstliederen! Het koor studeert in Koorkerk van Middelburg, en in Kapelle-Biezelinge, en geeft kerstconcerten volgens de nieuwe norm in Middelburg, Goes en Tholen. Het koor wordt muzikaal omlijst door Joost van Belzen, en… als je een instrument speelt kan je in het orkest van het koor meespelen."

Meer informatie vind je op de website van Peter Wildeman.