Stad aan 't Haringvliet - [AFGELAST] 'Belijden en gedenken', dit is het thema van het Passie- en Paasconcert dat Christelijk kamerkoor Da Lui Cantiamo uit Ouddorp op zaterdag 21 maart 2020 om 20:00 uur organiseert voor jong en oud, in de Hervormde kerk van Stad aan 't Haringvliet. Lees hieronder verder.

Da Lui Cantiamo
Christelijk kamerkoor “Da Lui Cantiamo” (van Hem zingen wij) is een vocaal ensemble dat bestaat sinds 2011. Het ensemble bestaat momenteel uit 2 sopranen, 4 alten, 3 tenoren en 1 bas, een interkerkelijke groep uit verschillende woonplaatsen, maar met allen een enorm plezier in het gezamenlijk zo mooi mogelijk vertolken van het evangelie middels zang. De muzikale leiding is in handen van de enthousiaste en zeer kundige dirigent Willem Christian Meyboom uit Brielle. Het repertoire omvat van klassiek tot en met modern, maar ook de psalmen, gezangen en geestelijke liederen. Jaarlijks worden een aantal concerten verzorgd of wordt hieraan medewerking verleend.

"Op 21 maart hopen we, begeleid door Jan Bezuijen, u en jou mee te nemen door de periode van Passie en Pasen in het kerkelijk jaar. Dit middels koorzang, muzikaal intermezzo op het orgel en samenzang. Zo zullen we middels werken van Bach, Vogel, Roselli, Da Palestrina en andere componisten, maar ook de Psalmen, gezamenlijk de gebeurtenissen naar, onder en aan het kruis belijden en gedenken.

We heten een ieder van harte welkom vanaf 19:30 uur in bovengenoemde kerk. De toegang is gratis, maar we willen u als koor middels een collecte in de gelegenheid stellen uw waardering voor deze avond te tonen. Deze waardering zal ten bate komen van de kerk waarin we deze avond te gast zijn.

Bent u of ben jij liefhebber van wat wij deze avond ten gehore brengen, maar is het er nog niet van gekomen in een koor te zingen, dan is er altijd gelegenheid een repetitie op dinsdag van 20:00 tot 22:00 bij te wonen in de consistorie van de Hervormde kerk in Ouddorp waar wij onze repetities wekelijks houden. Wij zouden graag vooral nog enkele bassen en sopranen verwelkomen.

Tot ziens in Stad aan het Haringvliet."

Da Lui Cantiamo