Goedereede - [Alle voorstellingen zijn AFGELAST! Zie onderaan artikel.]Toneelclub De Klokkedieven uit Goedereede brengt de hele maand maart 2020 elke vrijdag- en zaterdagavond het stuk 'IS GOED' op de planken. "Uithuwelijken! U denkt dat dit alleen voorkomt in de Oosterse culturen? nee hoor. In onze blauw-bloed-familie is het dé manier om je status te verhogen. Wees welkom bij de familie van Baarle die de bruiloft van hun dochter voorbereid...." Lees hieronder meer en bestel kaarten.

IS GOED
"De dochter van familie van Baarle gaat trouwen met 'Jan streepje Willem'. Een gouden kans vinden ze zelf."

Praktische informatie

Toneelclub "de Klokkedieven uit Goedereede brengt de hele maand maart elke vrijdag- en zaterdagavond het stuk "IS GOED" op de planken in SRGO Oostdam Jongkoenstraat 1 te Goedereede. Zaal open 19:00 Aanvang 19:30.

Kaarten á €10,00 zijn te koop bij: VVV Ouddorp, Spar Goeree, Bloemendag bij Evelien en Oostdam Goedereede.

Speeldata: 6, 7, 13, 14, 20, 21, 27 en 28 maart 2020

Regie: Nelleke Tamerus.

[Update Corona] Toneelclub "de Klokkedieven

BALEN BALEN BALEN!!!

Zoals u waarschijnlijk al begrepen heeft naar aanleiding van de berichten van de regering en het RIVM zijn ook wij genoodzaakt onze voorstellingen te staken.

Wij hebben ons best gedaan, alles gegeven, gerepeteerd, gelachen en gehuild, maar ONS DOEK MOET HELAAS VROEGTIJDIG DICHT!

U begrijpt dat dit een impact heeft voor onze club, en vragen u om uw begrip. Hier houdt het voor ons op.
Uitwijken naar andere data is voor ons helaas geen optie.

Wij spelen aankomende zaterdagmiddag nog een keer zonder publiek voor de camera.
RTV Slogo zal deze laatste opnemen, en proberen hiermee u tegemoet te komen d.m.v een dvd.

Als wij een ieder zijn kaartje moeten terug betalen, valt het doek DEFINITIEF voor "de Klokkedieven". Wij hopen op uw begrip.

Wij gaan ons uiterste best doen volgend jaar dit dubbel en dwars goed te maken door u een geweldig nieuw stuk op de planken te brengen.

Voor eventuele vragen info@deklokkedieven.nl