28 december 2019, Sommelsdijk - Familie Maliepaard uit Sommelsdijk is in november uitgezonden naar Oeganda door de hulporganisatie MAF. Dinsdag 31 december 2019 organiseert de thuisfrontcommissie van familie Maliepaard daarom een oliebollenactie ten bate van het werk wat zij doen voor MAF in Oeganda. Vandaag kunt u voor het laatst een bestelling plaatsen. Lees hieronder meer.

Oliebollenactie ten bate van MAF

Wilt u dinsdag 31 december heerlijke oliebollen en/of appelbeignets in huis hebben en tegelijkertijd het werk van fam. Maliepaard voor MAF in Oeganda steunen? Bestel ze dan uiterlijk zaterdag 28 december nog bij fam. Jongeneel (telefonisch: 06-46206461 of per e-mail: pjongeneel@live.nl). Bestellingen afhalen kan dinsdag 31 december tussen 9.00 en 12.00 uur in de Sionkerk aan de Landbouwweg te Middelharnis. De oliebollen van bakkerij De Visser uit Dirksland kosten € 0,95 per stuk en als u er 10 bestelt, krijgt u de 11 e gratis! De appelbeignets kosten € 1,70 per stuk.

MAF

Stefan en Gerriët Maliepaard-Kampert uit Sommelsdijk zijn in november 2019 met hun kinderen Aron, Matthias en Jiska uitgezonden door MAF. Stefan werkt als vliegtuigtechnicus op Kajjansi Airfield nabij de Oegandese hoofdstad Kampala. MAF, Mission Aviation Fellowship, is met 130 vliegtuigen ’s werelds grootste onafhankelijke non-profit vliegorganisatie. Gods Woord en hulp aan de naaste op de meest efficiënte en effectieve wijze tot aan de einden der aarde brengen, is al ruim 60 jaar de missie van MAF. Als interkerkelijke organisatie werkt MAF samen met kerken en hulporganisaties. Zo worden miljoenen mensen in derdewereldlanden geholpen. Dagelijks kunnen duizenden hulpverleners, zendingswerkers en zieke mensen rekenen op veilig en snel luchttransport en radiocommunicatie van MAF. Waar hulp over de weg te lang duurt of onmogelijk is, biedt MAF hulp.