Ouddorp - De bekende gospelzanger Lars Gerfen gaat, na de goede ontvangst van zijn eerste Adventstour van vorig jaar, opnieuw het land in. Ook Ouddorp staat in het lijstje met plaatsen waar de zanger gaat spelen. Het concert in Ouddorp is op vrijdag 20 december 2019 en wordt gehouden in het kerkgebouw van de Doopsgezinde Gemeente aan de Dorpstienden.

Lars Gerfen geeft een aantal concerten op verschillende plaatsen in het land. De concerten staan in het teken van advent en hebben als titel 'Regen op ons'. "De symboliek van regen als het beeld van Gods zegen en ontferming vonden wij zo sprekend dat we meteen enthousiast werden om vanuit die gedachte de nieuwe single te schrijven", zegt Gerfen.

Naast 'Regen op ons', bevat de EP vier andere Adventsliederen, waarvan het lied 'Bijna nu' samen met Matthijn Buwalda is geschreven. "We hopen met dit nieuwe programma en de nieuwe liederen, mensen mee te nemen in de bijzondere tijd van de Advent, het uitzien naar de komst van Jezus. We kunnen dan ook niet wachten om weer samen op pad te gaan", zegt Lars.

De organisatoren van het concert in Ouddorp vinden het heel mooi dat deze concerten worden bezocht door mensen die afkomstig zijn van verschillende kerken. Natuurlijk zijn ook mensen die niet zoveel hebben met de kerk of geloven welkom.

Het concert in Ouddorp is op vrijdag 20 december en wordt gehouden in het kerkgebouw van de Doopsgezinde Gemeente aan de Dorpstienden. De aanvang is 20.00 uur.
Tickets - € 10,- -zijn verkrijgbaar via https://www.eventsforchrist.nl/event/reyer-lars-adventstour-2019.