Ouddorp - Op dinsdag 24 december wordt er in de Gereformeerde Kerk van Ouddorp, door kinderen en jongeren, de kerstmusical ‘Een teken van leven’ opgevoerd. De musical begint om 18:30 uur en om 22:00 uur begint de jaarlijkse Kerstnachtdienst. Medewerking wordt verleend door Jong Dameskoor Shira en koperblazer Alexandre v.d. Berg. Lees hieronder meer.

Kerstmusical

Op dinsdag 24 december wordt er in de Gereformeerde Kerk van Ouddorp, door kinderen en jongeren, de kerstmusical ‘Een teken van leven’ opgevoerd. De musical gaat over Gods ‘teken van leven’ dat Hij aan de hemel toonde aan de wijze mannen uit het oosten. Wij gaan met hun mee naar Bethlehem, naar Jozef, Maria en Jezus. Jezus wil in onze donkere tijd als de Morgenster stralen. Hij is ‘het teken van leven’.

De musical begint om 18.30. De deur gaat open om 18.00 uur. De collecte is bestemd voor stichting ‘Kinderen van de voedselbank’. Jong en oud van harte welkom!

Kerstnachtdienst met Jong Dameskoor Shira

De Gereformeerde Kerk van Ouddorp nodigt u uit voor haar jaarlijkse Kerstnachtdienst die begint om 22:00 uur. Deze dienst wordt geleid door Ds. H.P. de Goede en medewerking wordt verleend door Jong Dameskoor Shira en koperblazer Alexandre v.d. Berg.
Het thema van de dienst is ‘Born is the King’. De collecte van deze kerstnachtdienst is bestemd voor Mercy Ships. Iedereen is van harte welkom!