Sommelsdijk - Gedichten, muziek, zang en een vertelling passend bij deze tijd van het jaar. De Remonstranten in Sommelsdijk houden op woensdagavond 18 december 2019 de jaarlijkse Adventviering. Iedereen is van harte welkom. De viering is geen kerkdienst, maar een sfeervol en gezellig samenzijn rond een mooi gedekte tafel. Het koor van de gemeente, Cantone, verleent ook zijn medewerking. Lees hieronder verder.

Vervolg

De viering is in de Remonstrantse kerk aan de Voorstraat 35 in Sommelsdijk en begint om 19:30 uur. De kerk, verstopt achter de gevel van een 19e-eeuws huis, is open vanaf 19:00 uur.

De Remonstranten vormen een vrijzinnig protestantse geloofsgemeenschap die niet weet of zegt hoe het is, maar die in verdraagzaamheid en openheid bespreekt hoe het zou kunnen zijn. Openheid en vrijheid in het geloof staan centraal. Wat vieren de Remonstranten met Kerst? Natuurlijk de geboorte van Jezus, maar Kerst is ook een feest van hoop en licht. Mensen putten geruststelling, moed en hoop uit dat oude verhaal.

Meer informatie: www.sommelsdijk.remonstranten.nl.