Melissant - De samenwerkende verenigingen en stichtingen uit de Unie van Melissant organiseren Goeree-Overflakkee weer leuke activiteiten in de gezellige decembermaand in Melissant. Er zijn Kerst-workshops te volgen waar je een Kerstboompje of toef kunt maken, oude luiken kunt beschilderen of een macramé kunt knopen. Maar er zijn nog veel meer activiteiten, lees hieronder verder.

Vervolg

De foto-expositie ‘De woestijn heeft vele gezichten’ van Nelleke van Nieuwenhuizen wordt geopend en is nog tot half januari te zien.

De kerstboom wordt weer geplaatst op het pleintje bij de Melishof en samen met de inwoners van het dorp worden op dinsdagavond 10 december de lichtjes in de boom ontstoken.

Voor kinderen wordt er een kerst-knutselmiddag georganiseerd en voor de ouderen is er een wijnproeverij met lekkere hapjes.

De jonge meiden kunnen lekker tutten op de meidenmiddag en als ze dan helemaal klaar zijn is er ’s avonds een kerstgala voor kids t/m 16 jaar.

"Kom gezellig kerstlunchen, kerststukjes maken of samen kerstliederen zingen. Ook kun je bij de voetbalvereniging naar een wedstrijd gaan kijken of klaverjassen en kerstbout draaien in de kantine. Zin in een bakje koffie en gezellig bijkletsen, een potje sjoelen of koersbal eens uitproberen, dat kan ook tijdens de koffieochtenden."

De nieuwjaarsreceptie wordt gehouden op vrijdagavond 3 januari en op dinsdag 11 februari is en een bewonersavond. De meeste activiteiten vinden plaats in verenigingsgebouw Melishof aan de Binnenweg 54-61 in Melissant.

Voor meer informatie, data & tijdstippen en het evt. aanmelden kun je kijken op de posters in Melissant, in de VVV-activiteitenkalender op iGO.nl of op de Facebookpagina van de Unie van Melissant.