Middelharnis - "Wil je andere mantelzorgers ontmoeten en tegelijkertijd een leuke creatieve activiteit doen, ervaringen uitwisselen en vooral ook samen ontspannen? Dan is het mantel-zorgcafé in het Diekhuus te Middelharnis op donderdag 28 november iets voor u!" Op deze donderdagmiddag gaat u aan de slag om onder begeleiding van Miranda Haffert een lekkere verrassing voor de vogels te maken op een dakpan met mos. Lees hieronder meer over deze workshop.

Organisatie (St. ZIJN): "Vergeet niet een scherp mesje, een schaar en een kniptang mee te nemen. Deze creatieve middag is in het Diekhuus, Beneden Zandpad 7 in Middelharnis. Aanvang is om 13.30 uur en het café zal rond 15.30 uur afgelopen zijn. Voor deze middag vragen we een bijdrage van €5,00. Alléén mensen die zich hebben opgegeven kunnen meedoen. Er is plaats voor max. 30 mantelzorgers."

Opgeven kan voor 25 nov. via de mail m.vanderwelle@zijngo.nl of telefonisch: 0187-48 33 66.

Stichting ZIJN verzorgt de mantelzorgondersteuning op Goeree-Overflakkee. Voor mensen die intensief en langdurig voor een naaste zorgen organiseren wij bijeenkomsten. De volgende bijeenkomst is op 30 januari, ook in het Diekhuus en dan is er een natuurvertelling door IVN Goeree-Overflakkee, een actieve natuur- en milieuvereniging op dit eiland. "Ontmoet mantelzorgers zonder moeten… Met woorden maar ook zonder woorden kunnen mantelzorgers elkaar verstaan. U bent allen van harte welkom!"