Nieuwe-Tonge - Cabaretliefhebbers opgelet! Deze voorstelling mag u niet missen. Op zaterdag 9 november speelt De Cabaretpoel 'Vier keer leuk!' in Ons Dorpshuis te Nieuwe-Tonge. In De Cabaretpoel spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. U ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. De Cabaretpoel, een nieuw initiatief voor aanstormend cabarettalent om zich aan het publiek te presenteren. Het is een soort reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie-element. "Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis.!" Lees hieronder meer en vergeet niet te reserveren.

Vervolg

Het is een zeer afwisselende avond met vier uiteenlopende cabaretgenres. Vier cabaretvoorstellingen voor de prijs van één, met voor elk wat wils. Op deze avond spelen:

Remy Evers is winnaar Koninginnedag koekhapwedstrijd 1999. Hij zal zijn ideale wereld aan u tonen. Van prinscarnaval tot een soldaat op vredesmissie in oorlogsgebied. Absurdistisch, kinderlijk, energiek, fysiek en een vleugje engagement zijn de meest passende woorden bij deze cabaretier. Zijn ouders vroegen als kind aan hem: "Wie vind je leuker: papa of mama? Je moet kiezen!”. Ik kan u zeggen: dat doet wel iets met een kind van 6. Een reis door het brein van iemand die niet volwassen wil worden.

Piet van Eeghen schrijft, zingt en speelt liedjes. Liedjes op de gitaar, piano en loopstation. Persoonlijke liedjes worden afgewisseld met talige, droogkomische liedjes die in dito stijl aan elkaar worden gepraat.

Cortijn Tonkes studeerde in 2015 af als uitvoerend theatermaker aan theateropleiding Selma Susanna. Een paar jaar eerder won hij op het Groninger Studenten Cabaret Festival zowel de publieks- als de juryprijs. Met MIRO speelt hij een persoonlijk cabaretprogramma. Eerlijk, beeldend en natuurlijk vooral humoristisch.

Yuri Disseldorp dompelt u graag onder in zijn wereld van verhalen, sketches, typetjes, muziek en poëzie. Soms hilarisch, soms schurend, soms net iets te eerlijk maar altijd met een hoop bravoure, glitter en glamour. Ontpop uw confettikanon en laat de fantasie de vrije loop.

Laat uzelf verrassen door het talent van de toekomst. Wie weet ziet u wel de toekomstige Theo Maassen of de nieuwe Youp van 't Hek. In ieder geval ziet u vier keer iets nieuws!

Meer informatie vindt u op www.cabaretpoel.nl.

Voorstelling: De Cabaretpoel, Vier keer leuk!
zaterdag 9 november, Ons Dorpshuis, Korteweegje 14, Nieuwe-Tonge.
Aanvang 20.00 uur.
Reserveren via info@onsdorpshuisnieuwetonge.nl