Middelharnis - Coöperatie Deltawind bestaat dit jaar 30 jaar en de leden van Deltawind vieren dit graag met het hele eiland. Daarom organiseert de coöperatie verspreid over het eiland verschillende evenementen. Op het Diekhuusplein in Middelharnis wordt op zaterdag 12 oktober 2019 een spectaculaire videoshow geprojecteerd op het Diekhuus in combinatie met een live pianoconcert. Lees hieronder meer.

Vervolg

"De videoshow zal vanaf 18:00 uur worden opgestart om alvast in de sfeer te komen. We adviseren iedereen om vanaf 21:00 uur zeker aanwezig te zijn zodat je niets mist van dit absolute hoogtepunt."

Belangrijk:

  • Vrij toegankelijk voor iedereen.
  • We raden bezoekers aan om zelf klapstoelen of kussens mee te nemen. Op het plein zijn slechts een beperkt aantal stoelen beschikbaar.
  • We adviseren iedereen om vanaf 21.00 uur zeker aanwezig te zijn zodat u niets mist van dit absolute hoogtepunt in het kader van het 30-jarig bestaan van Coöperatie Deltawind.

Programma

Start video performance: 18.00 uur

Start concert: 21.30 uur

Einde concert: 22.15 uur

Einde video performance: 23.00 uur

Meer info

Een spectaculaire video performance d.m.v. videomapping op het Diekhuus naar ontwerp van Emile Steginga (www.stegingavisuals.nl) in combinatie met de uitvoering van een bewerking van de Canto Ostinato van Simeon ten Holt door docenten van het muziekgebouw: Piet Westhoeve (piano), Paul Stark (piano) en Jonas Linnemann (slagwerk).