Middelharnis - Op woensdag 16 oktober 2019 zal er in de Rabobankzaal van het Diekhuus de documentaire 'Ubiquity' (betekenis: "alom aanwezig") vertoond worden. Ook is hoofdrolspeelster Anouk de Bont aanwezig. Deze documentaire gaat over het leven van drie mensen die alle drie stralingsgevoelig zijn. Zij zijn gevoelig voor straling afkomstig van draadloze communicatie apparatuur, zoals mobiele telefoons, tablets, computers, zendmasten, Dect- telefoons, draadloze babyfoons, slimme meters etc.. Lees hieronder meer.

"Naar schatting is zo'n 3% van de bevolking stralingsgevoelig. Ook op Goeree-Overflakkee zijn er stralingsgevoelige mensen. In deze documentaire kunt u zien wat dit voor het leven van deze mensen betekent."

Documentaire 'Ubiquity'

In de documentaire kunt u zien wat dit voor het leven van deze mensen betekent. Waar vinden zij nog een veilige plek nu het wereldwijde web van zendmasten zich sluit? Helemaal met de invoering van het 5G netwerk in het vooruitzicht. Is er nog plek voor hen op deze planeet als straks alles en iedereen door een draadloos web verbonden wordt?

Werkgroep Straling Bewust Goeree-Overflakkee

De Werkgroep Straling Bewust Goeree-Overflakkee is blij dat in nauwe samenwerking met het Filmhuis deze documentaire nu vertoond kan worden in het Diekhuus. Ook heel blij is de Werkgroep met het feit dat zij één van de Nederlandse hoofdrolspelers, Anouk de Bont, bereid gevonden heeft om bij deze vertoning aanwezig te zijn. Zij zal de documentaire introduceren en na afloop eventuele vragen die er zijn beantwoorden.

Informatie

Voor meer informatie zie op www.hetdiekhuus.nl

Aanvang 20.00 uur.

Toegangsprijs slechts €9,50 (incl. consumptie).