Goeree-Overflakkee - De iets oudere muziekliefhebber herinnert zich vast nog wel het jaarlijks terugkerend muziekfestival in de aula van de technische school waar alle eilandelijke muziekverenigingen present waren en zich van hun beste kant lieten horen. "Nog steeds heeft bijna ieder dorp op ons eiland Goeree-Overflakkee een enthousiaste muziekvereniging.....en alle orkesten komen nog één keer samen, op 26 oktober 2019!" Lees hieronder meer.

Vervolg

"Nog steeds heeft bijna ieder dorp op ons eiland Goeree-Overflakkee een enthousiaste muziekvereniging. Ook zijn er vele liefhebbers die het repertoire van de harmonie, fanfare en brassband orkesten enorm waarderen. Wanneer heb je de kans om alle orkesten op één avond te kunnen beluisteren zonder daarbij een race over het eiland te moeten maken? Sinds 1985 niet meer… Tot 26 oktober aanstaande!"

Eilandelijk Muziekfestival

Muziekvereniging Apollo uit Nieuwe-Tonge blaast het 'Eilandelijk Muziekfestival' opnieuw leven in. "Vooralsnog om haar 95-jarig jubileum te vieren en wie weet wordt het festival weer een jaarlijks terugkerend evenement, net als toen. Als locatie is gekozen voor de aula van de technische school in Middelharnis."

Programma

Tijdens het avondvullend programma wat zal starten om 18:00 uur wordt u getrakteerd op concerten van de volgende orkesten; Brassband Concordia Ouddorp, Fanfareorkest De Hoop Stellendam, Fanfareorkest Vooruit Oude Tonge en natuurlijk Harmonie Apollo zelf
Het festival is op zaterdag 26 oktober 2019 in de aula van de Technische School, Schoolstraat 11 Middelharnis.

De avond begint om 18:00 uur, de zaal is open om 17:30 uur. De entreekosten zijn
€5,00 per persoon, kinderen tot 15 jaar €2,50.