Nieuwe-Tonge - Zaterdag 5 oktober 2019 vindt op het terrein van Visbeen Transport in Nieuwe-Tonge een uniek evenement plaats, namelijk een 'Drive-In Bioscoop'. Kiwanis Goeree-Overflakkee draait op een scherm van 10 x 6 meter de klassieker 'Top Gun'. "Lekker onderuit in uw auto, een hapje en drankje aan de autodeur geserveerd, radio afgesteld op de juiste frequentie voor geluid via de eigen speakers. Dat wordt echt genieten! Ook al heeft u de film eens eerder gezien, het wordt een heel andere beleving met een heel groot scherm èn vanuit uw eigen auto." Lees hieronder meer.

Goed doel

De opbrengst is voor het goede doel. Het komt geheel ten goede aan het Vlinderproject van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis. Dit gaat om het geven van een plaats van erkenning aan kinderen die in het Dirkslandse ziekenhuis voor, tijdens of kort na de geboorte komen te overlijden.

Kaarten

Kaarten á € 30,00 per auto met 2 pers. zijn verkrijgbaar bij Visspecialist Hameeteman Ouddorp, NXXT Rijscholen Stellendam, Telecombinatie Middelharnis, Ever Jeans Middelharnis, D-SIGN Middelharnis en SPAR Klapmuts Nieuwe Tonge.

Wees er snel bij want het aantal (parkeer)plaatsen voor de auto’s is beperkt!