Goeree-Overflakkee - "We willen het graag uniek houden", zeggen de mannen van Brouwerij Solaes als zij over het nieuwe festival praten. Zaterdag 12 oktober 2019 is de tweede editie van het festival STAERK STAELTJE SOLAES op Goeree-Overflakkee. Als de plannen ter sprake komen verschijnt er automatisch een grote lach, want de humor is een groot onderdeel van dit unieke festival. "De voorpret is al zo leuk want we barsten van de creatieve ideeën en dan is de uitdaging groot om er ook iets bijzonders van te maken." Lees hieronder meer.

Vervolg

Organisatie: "De voorpret is al zo leuk want we barsten van de creatieve ideeën en dan is de uitdaging groot om er ook iets bijzonders van te maken. Zo is de locatie van het festival al iets unieks dat nog niet eerder vertoond is. Het vraagt veel extra werk maar het is weer zo leuk en weer iets heel anders dan vorig jaar. De mix van muziek, theater, cabaret zal hier zeker tot zijn recht komen. Ook dit jaar werken we weer met de beste professionele muzikanten en hebben we leuke verrassingen. Niemand verwacht hier deze muzikanten waaronder er ook die grote top 40 hits scoorden. Het onverwachte is altijd het leukste en zo zal het hele festival in elkaar doorlopen."

Praktisch

STAERK STAELTJE SOLAES begint om 13:00 uur en eindigt om 22:00 uur. Wie voor 15:00 uur binnen is krijgt 2 gratis consumptiemunten en na 15:00 uur 1 gratis consumptie. Gezien het programma is het dan ook zeker aan te raden om al vroeg in de middag aanwezig te zijn omdat de hoogtepunten eigenlijk de hele dag te beleven zijn. De entree is €27,50 p.p. en kinderen t/m 12 jaar gratis (wel met begeleiding).

Kids

Ook voor de kinderen is het programma aantrekkelijk samengesteld, waarbij dit jaar ook extra aandacht besteed is aan de "inwendige mens". Natuurlijk zijn er naast Brouwerij Solaes weer gastbrouwers maar de maaltijden kunnen ook weer prima samengesteld worden uit het aanbod.

De komende weken wordt het programma geleidelijk bekend gemaakt. Dat betekent dat de berichten op Facebook en Instagram en www.iGO.nl de komende weken alles zullen onthullen. Vorig jaar was het festival al snel uitverkocht zonder dat men wist waar het was en wie de artiesten waren. Ook dit jaar gaat de verkoop al weer snel en belooft het weer een bijzonder festival te worden. De kaartverkoop is alleen online via www.solaes.nl.12.

West-achterweg 63, Sommelsdijk