Middelharnis - COV Laudando is na de zomervakantie weer met frisse zin gestart met de repetities voor hun Requiemproject ‘In paradisum’. Het thema is de eindigheid van het leven in alle facetten, oneindig en alomvattend. Dat geeft veel aanknopingspunten voor het repertoire. Zondag 24 november is de laatste zondag van het kerkelijke jaar - voor de adventstijd begint- en wordt ook wel Eeuwigheidszondag genoemd. In sommige kringen is het gebruikelijk om dan de dierbaren die zijn ontvallen het afgelopen jaar te herdenken. Met dit Requiemconcert wil Laudando daar vorm en inhoud aan geven. Het programma wordt gevuld met prachtige delen uit verschillende Requiems, van componisten als Mozart, Fauré, Duruflé en Brahms.

Projectleden
Op 11 september is er een open repetitie voor belangstellenden en (project)leden. Spreekt dit project je aan? Er is nog plaats voor nieuwe (project)leden, ervaren zangers m/v!

Meer informatie en aanmelden voor de open repetitie bij Bram Grit, tel. 06-23145703. De repetities zijn op woensdagavond van 19.45 tot 22.00 uur in de Emmaüskerk te Middelharnis (Koningin Julianaweg 64, 3241 XC). In het hele project zijn er 12 repetities.

"Als je niet aan dit project wilt deelnemen, maar je bent wel geïnteresseerd in deelname aan (een project van) COV Laudando, meld je dan als belangstellende aan op info@covlaudando.nl of bel naar 06-53211357. We houden je dan per mail op de hoogte van onze nieuwe projecten of we kunnen een afspraak maken voor nadere kennismaking. Kijk ook eens op www.covlaudando.nl."