Sommelsdijk/Oude-Tonge - Met veel plezier start het projectkoor van de geboren Flakkeeër Martin Mans met een nieuwe serie repetities en concerten. Het nieuwe project is een Muzikale Winterreis die op 21 september 2019 in de Exoduskerk in Sommelsdijk begint en op 25 januari 2020 met een nieuwjaarsconcert in de Hervormde Kerk in Oude-Tonge afsluit. Totaal staan drie concerten op het programma waarvan twee kerstconcerten. Lees hieronder meer en doe mee!

Vervolg

Totaal staan drie concerten op het programma waarvan twee kerstconcerten. Zodoende bestaat het nieuwe repertoire voor een deel uit kerstliederen. Daarnaast wordt een greep uit het bestaande repertoire gedaan waarin het water en de storm centraal staan. Martin Mans neemt de repetities voor zijn rekening en Jos Mans is bij het project betrokken als solozanger en pianist. Zangers van Goeree-Overflakkee en uit de hele Zuidwesthoek zijn van harte welkom om de gelederen te versterken. Het project bestaat uit drie repetities en drie concerten.

Repetitiedata:
Zaterdag 21 september 2019
Zaterdag 26 oktober 2019
Zaterdag 23 november 2019
Exoduskerk, Dorpsweg 97a, Sommelsdijk. Aanvang 10.00 – 13.00 uur. Inloop vanaf 09.30 uur.

Concertdata:
Woensdag 11 december 2019 Hervormde Kerk Oud-Beijerland
Donderdag 19 december 2019 Bonaventurakerk Woerden
Zaterdag 25 januari 2020 Hervormde Kerk Oude-Tonge

De prijs voor deelname bedraagt €60,00 voor het hele project bestaande uit drie repetities, drie concerten en een muziekboek.
Inschrijven is mogelijk via de website: www.martinmans.nl, of per e-mail naar secretariaat@martinmans.nl onder vermelding van uw naam, adres, woonplaats, tel. no., e-mailadres en stemsoort.

Overige informatie
Van Rotterdam tot Terneuzen, van Vlissingen tot Hoek van Holland (en alle windstreken): alle zangers met en zonder zangervaring zijn van harte welkom. Het is mogelijk de eerste repetitie vrijblijvend bij te wonen. Ook is het mogelijk om bij de tweede repetitie nog aan te haken en in te schrijven. Een openlucht evenement bij de vuurtoren van Ouddorp, waar het mannenkoor optreedt, is in ontwikkeling.
Martin boogt op een jarenlange ervaring als mannenkoordirigent en weet als geen ander de klank te vormen tot één geheel en laat er daarbij enkele solisten uitspringen. Jos heeft inmiddels ervaring als dirigent van een gemengd koor en is daarnaast een uitmuntend solozanger en instrumentalist! Eerder oogstten ze succes met het programma Tussen jou en mij dat de bijzondere en muzikale band tussen vader en zoon vertolkte. Voor velen gaf het een gevoel van herkenning..