Sommelsdijk - "Verhalen verbinden mensen en verhalen verbinden momenten in de tijd. Ieder mens heeft verhalen en het is fijn deze te kunnen delen met anderen. Door het vertellen van je verhaal, ga je terug in de tijd en kan je het verleden even herbeleven. Tegelijkertijd doet het je beseffen hoeveel het leven is veranderd. Wie gaat er zaterdag nog in de teil, krijgt zijn loon in een papierenzakje en stookt zijn huis warm met een kolenkachel? Over dit soort onderwerpen kunt u donderdag 29 augustus 2019 met elkaar in gesprek in het Streekmuseum in Sommelsdijk." Lee shieronder meer.

Verhalen in Streekmuseum Goeree-Overflakkee
"Aan de hand van voorwerpen uit het museum, bijvoorbeeld een petroleumstel, worden herinneringen gedeeld. Het gaat niet alleen over vertellen, maar ook over luisteren. Even een moment terug in de tijd."
Vindt u het leuk om uw verhalen over die "goede oude tijd" te delen met anderen, dan bent u op donderdag 29 augustus 2019, om 10:00 uur van harte welkom in Streekmuseum Goeree-Overflakkee te Sommelsdijk. De kosten bedragen slechts €5,00 (inclusief koffie met koek en entree tot museumentree).

Aanmelden

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus van tevoren aanmelden is gewenst dit kan bij Stichting ZIJN, via tel. (0187-)483366 / via de e-mail: c.vermeulen@zijngo.nl. "Heeft u zelf foto’s of voorwerpen waar een verhaal achter zit, dan kunt deze natuurlijk meenemen."