11 juli 2019, Sommelsdijk - "Als regelmatige bezoekers van de exposities in de Remonstrantse kerk aan de Voorstraat in Sommelsdijk, werden we deze keer aangenaam verrast door de afbeeldingen van vele ons bekende personen." Schilder Casper Lindeman heeft ze prachtig en natuurgetrouw op het doek gezet. En met penseel en humor maakte hij ook enkele zelfportretten. Lees hieronder meer.

Vervolg

Sta je voor een afbeelding van vader en kind en denk je: wat is dat voor een rare baby? Maar wanneer je nog eens goed kijkt, ook naar de vader, zie je het lachende gezicht van de maker terug in de afgebeelde personen. Er hangt ook een schilderij naast met een afbeelding van Casper in middeleeuwse kledij. Duidelijk een man met humor.

De expositie is elke woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur te bezoeken. (tijdens de Sommelsdijkse markt) Van gastvrouw Wilma krijgt u er beslist een kopje koffie met wat lekkers bij. Wilma en haar man Bram Schrier zijn ook geportretteerd en hangen derhalve ook vanaf de muur het bezoek aan te kijken.

Tekst en foto Maria Evers